Dolar

32,5148

Euro

34,9317

Altın

2.433,94

Bist

9.716,77

Alman Welt gazetesinden, Bakan Soylu ile ilgili tepki çeken başlık!

Türkiye düşmanlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığı ile bilinen Alman Welt gazetesi, 'skandal' bir habere imza attı. Welt gazetesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa haberini ve yaşanan gelişmeleri, “Erdoğan’ın tasmalı köpeği ve üç saatlik istifası” başlığıyla okuyucularına duyurdu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-14 21:47:18

Alman Welt gazetesinden, Bakan Soylu ile ilgili tepki çeken başlık!

Turkish-President-Erdogan-at-the-site-of-Istanbul-terror-attacks 

Türkiye düşmanlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığı ile bilinen Alman Welt gazetesi, 'skandal' bir habere imza attı.

Welt gazetesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa haberini ve yaşanan gelişmeleri, “Erdoğan'ın tasmalı köpeği ve üç saatlik istifası” başlığıyla okuyucularına duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesi Türkiye'de olduğu gibi dünya medyasında da yankı uyandırdı.

Alman gazetesi Welt ise söz konusu gelişmeleri ‘skandal' ifadelerle okurlarına duyurdu.

İstanbul 32. Ağır ceza mahkemesi tarafından ''terör örgütü propagandası'' yapmak suçlarından yargılanan ve Almanya'da yaşayan Türk asıllı Alman gazeteci Deniz Yücel tarafından kalem alınan haberde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası hakkında tepki çekecek ifadelere yer verildi.

Bakan Soylu'nun istifası hakkında, “Erdoğan'ın tasmalı köpeği ve üç saatlik istifası” şeklinde ‘skandal' başlık kullanan Alman gazetesi Welt, Türkiye düşmanlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığı ile biliniyor.

welt-tkez

PKK ve FETÖ'cülere verdiği destekle Türkiye'nin tepkisini çeken Alman gazetesi Welt, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlediği askeri operasyonlara da tepki gösteren çok sayıda habere imza atmıştı.

DENİZ YÜCEL KİMDİR?

İstanbul 32. Ağır ceza mahkemesi alman 'die welt' gazetesinin türkiye temsilcisi Deniz Yücel hakında "terör örgütü PKK propagandası yapmak" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" suçlarından 2 yıl 3 aydan 15 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemişti.

 

Haber Ara