Dolar

32,5051

Euro

34,9052

Altın

2.438,76

Bist

9.716,77

Akar ve kuvvet komutanları Libya’da

Esenboğa Havalimanı'ndan Libya'ya hareket eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile başkent Trablus’a geldi. Bakan Akar başkanlığındaki Türk heyeti daha sonra, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid Ammar El Meşri ile bir araya geldi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-26 11:58:29

Akar ve kuvvet komutanları Libya’da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile Libya'ya gitti.

Esenboğa Havalimanı'ndan Libya'ya hareket eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile başkent Trablus'a geldi.

Akar ve TSK komuta kademesini Mitiga Havalimanı'nda Libyalı yetkililerin yanı sıra Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Serhat Aksen ile Libya Görev Grup Komutanlığı yetkilileri karşıladı.
a2_31

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Trablus'ta. Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid Ammar El Meşri ile bir araya geldi.

Görüşmeye, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları da katıldı.
Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid El Meşri, Savunma Bakanı Selahaddin Nemruş ve İçişleri Bakanı Fethi Başağa ile görüşmesi beklenen Akar ve komutanlar, daha sonra Libya Görev Grup Komutanlığını ziyaret ederek Mehmetçik ile de bir araya gelecek.
 
a6_10

a3_23 

a4_25

Haber Ara