Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Ayvalık'ta fırtına ve dolu etkili oldu

Fırtına ve dolu nedeniyle Cunda Adası'ndaki bir büfe devrildi, yaralanan büfe çalışanı hastaneye kaldırıldı- Ayvalık Belediye Başkanı Ergin:'Kentimizde gözle görünür bir sıkıntımız yok'

1 Ay Önce Güncellendi

2020-09-28 22:21:09

Ayvalık'ta fırtına ve dolu etkili oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde meydana gelen fırtına ve dolu yağışı, bölgede büyük zararlara neden oldu. Dolu ve şiddetli fırtına etkisiyle birçok iş yeri ve ev su baskınına uğradı.

Ayvalık'ta Dolu ve Fırtına Etkili Oldu

Ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu yağışı ve şiddetli fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Ceviz büyüklüğündeki dolu taneleri, eski otogardaki iş yerlerinin camlarına zarar verirken, bazı evlerde de maddi hasara yol açtı.

Dolu ve Fırtına Resmi

Balıkesir Belediyesi'ne Ait Bilet Gişesi Devrildi

Cunda Adası'nda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait bilet gişesi şiddetli fırtına nedeniyle devrilirken, gişe çalışanı da yaralandı. Yaralanan personel, hızla Ayvalık Devlet Hastanesine sevk edildi.

Elektrik Kesintileri ve Araç Hasarları Oluştu

Ada'da devrilen bir ağaç, elektrik tellerine zarar vererek bir süre elektrik kesintisine sebep oldu. Kentteki birçok aracın kaportalarında da dolu nedeniyle hasar meydana geldi. Yetkililer, vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'den Açıklama

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yaptığı açıklamada, yaşanan olumsuz hava koşullarına rağmen tüm ekiplerin sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirtti. Ergin, "Kentimizde şu an için büyük çapta bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Ancak bazı bölgelerde elektrik kesintileri meydana geldi. Ayrıca kuru otların alev almasıyla ilgili itfaiye ekiplerimiz gerekli tedbirleri almıştır" ifadelerini kullandı.

SON VİDEO HABER

'Gazze Kasabı'nı ekranda gören kadın, televizyonu imha etti!

Haber Ara