Dolar

32,5536

Euro

34,9304

Altın

2.444,14

Bist

9.716,77

“ABD, Fetullah Gülen'i öldürecek”

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “ABD bir gün Fetullah Gülen’i kendi elleriyle öldürecek” dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-05 13:45:10

“ABD, Fetullah Gülen'i öldürecek”

TIMETURK|HABER MERKEZİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Kardelen TV'deki "Gündem Özel" programında İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Gazeteci Esat Bindesen'in sorularını yanıtladı.

Gülen'in ABD tarafından ortaya çıkarıldığını belirten Zehra Taşkesenlioğlu, "ABD kolonizminin altında bulunan ülkelerde FETÖ'ye ait bir değil onlarca okul ve üniversite var. Bu bile FETÖ'nün ipinin kimin elinde olduğunun ispatıdır. Dolayısıyla kendi büyüttüğü, kendi ortaya koyduğu, kendi aklıyla hareket ettirdiği kuklaların da güvenliğini şimdilik sağlar. FETÖ, Amerika için bir kâğıt mendildir. FETÖ, henüz Amerika için kâğıt mendil işlevini henüz yitirmiş değildir” diye konuştu.

"ABD, GÜLEN'İ KENDİ ELİYLE ÖLDÜRECEK"

ABD'nin El Kaide gibi FETÖ'yü de besleyip büyüttüğünü ifade eden Taşkesenlioğlu, “ABD, El Kaide'yi nasıl besleyip büyütüp bir gün öldürdüğünü iddia ettiyse, bir gün Fetullah Gülen'i de kendi elleriyle öldürecektir. Bunu inanarak söylüyorum. Çünkü Amerika'nın besleyip büyüttüğü terör örgütlerine bakın, kendileri ortaya koydular, ama yine bunların bertarafını kendileri sağladı. Henüz bu kâğıt mendilin onlar için işlevi bitmedi. Bittiği an, kâğıt mendil gibi buruşturup kenara atacaklar” dedi.

 

Haber Ara