Dolar

32,3375

Euro

35,1809

Altın

2.245,46

Bist

8.718,11

Suç makinesi 'dur' ihtarına uymayınca yakalandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, dur ihtarına uymayan ve birçok suçtan kesinleşmiş cezası olan şahıs, pompalı tüfek ve bir miktar para ile yakaland

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-22 19:35:31

Suç makinesi 'dur' ihtarına uymayınca yakalandı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, dur ihtarına uymayan ve birçok suçtan kesinleşmiş cezası olan şahıs, pompalı tüfek ve bir miktar para ile yakalandı.

Olay, Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adalet Mahallesi'nde kontrol yapan polis ekipleri, bir araçtan şüphelenerek durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan şüpheli şahıs polise, mukavemet göstererek kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sonucu polis ekipleri, şüpheliyi araçla birlikte yakaladı. Şahsın kimliğini kontrol eden polis ekipleri, şüphelinin, 'gasp, adam yaralama' gibi birçok suçtan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası ve 3 bin 600 TL para cezası bulunan Emrah A.'nın (34), olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin kaçmaya çalıştığı araçta yapılan aramada, bir adet av tüfeği ile yanında çok sayıda tüfek mermisi, bir miktar para ele geçirildi.

Suç makinesini yakalayan polis ekipleri, gözaltına aldıkları şüpheli şahsı sorgulamak üzere emniyete götürdü. Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

(Medeni Topaloğlu / İHA)

Haber Ara