Dolar

32,3369

Euro

35,1710

Altın

2.241,30

Bist

8.747,51

İstanbul'da kahvehaneye saldırı

İstanbul Fatih'te bir kahvehaneye düzenlenen saldırıda 1 kişinin yaralandığı bildirildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-12 23:00:47

İstanbul'da kahvehaneye saldırı

Ajanslarda yer alan habere göre; İstanbul' son 10 günde gerçekleştirilen kahvena saldırılarına bir yenisi daha eklind. 4. kahvehane saldırısının şokunu yaşıyor. Akşam saatlerinde Fatih'te bir kahvehaneye ateş açıldı, bir kişi yaralandı.

Fatih Küçükpazar'daki bir kahvehaneye ateş açıldı. Saldırıda bir kişi yaralandı. 

Yaralı ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 2 kişiyi yakalamak için operasyon başlattı.

İstanbul Fatih'teki Şubat ayında yapılan 4. kahvehane saldırısı olarak dikkatleri çekiyor.

İLK SALDIRI KANARYA MAHALLESİ'NDE

İlk olarak 2 Şubat'ta Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ne saldırı yapılmıştı. 2 kar maskeli saldırganın açtığı ateşte 2 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Kahvehanenin sahibi Ufuk Gülbak, Kobani olayları sırasında da camlarının PKK üyelerince kırıldığını belirterek “Kürt, Türk, Laz müşterilerim var. Burada bir ayrım yok. Bu hain bir terör saldırısıdır” demişti.

İKİNCİ SALDIRI EYÜP YEŞİLPINAR'DA 

Kanarya'daki saldırıdan bir gün sonra yani 3 Şubat'ta Eyüp Yeşilpınar'da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği'ne saldırı düzenlenmişti. Olayda 1 kişi ölmüş, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı.

ÜÇÜNCÜ SALDIRI SULTANÇİFTLİĞİ'NDE

3 Şubat gecesinde ise Sultançiftliği'ndeki bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlenmişti.

Açılan ateş sonucunda 2 kişi yaralanırken, yapılan açıklamada olayın terör saldırısı olmadığı, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtilmişti.

Haber Ara