Dolar

32,5587

Euro

34,9370

Altın

2.442,78

Bist

9.716,77

Esra Albayrak: Bayrak ne demekmiş, öğrendik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak, Kısıklı'da devam eden darbe karşıtı nöbete katılarak kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-31 09:27:42

Esra Albayrak: Bayrak ne demekmiş, öğrendik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  evine çok yakın bir noktada darbe karşıtlarının nöbeti sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak da Kısıklı'daki nöbete katılan vatandaşlara hitap etti. Çocuklarının darbe gecesine dedeleri ile birlikte şahitlik ettiklerini açıklayan Albayrak, "Bayrak ne demekmiş, öğrendik..." ifadelerini kulllandı. 


Albayrak, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle cesur ve fedakar bir milletin parçası olmaktan duyduğum gururu ifade edemem. Hep 'Vatan millet, Sakarya' deriz ya işte o gece Vatan ne demekmiş bilfiil öğrendik. Bayrak ne demekmiş bayrak için bedel ödemek ne demekmiş herhangi bir parti taassubu olmadan, etnik fark olmadan, kadın erkek demeden, yaşlı genç demeden mücadele etmek ne demekmiş gördük öğrendik. 3 çocuğum var, O geceye dedeleriyle bizzat şahit oldular. Allah'a hamd ediyorum ki onlara anlatacağımız bir cesaret hikayemiz var" dedi.

Haber Ara