Dolar

32,5543

Euro

34,9406

Altın

2.442,15

Bist

9.716,77

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tarihi zirve

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı. Erdoğan, FETÖ darbe girişimine karşı tutumu nedeniyle üç lidere teşekkür etti ve liderlerin önerilerini dinledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-25 14:04:10

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tarihi zirve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabulü başladı.

Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabulü, saat 14.06'da başladı.

2 SAAT 40 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen ve saat 14.06'da başlayan görüşme 2 saat 40 dakika sürdü.

İLK KEZ KÜLLİYE'DELER

Muhalefet liderleri Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından ilk kez Külliye'ye çıktı. Zirve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında 3 partinin bir araya geldiği ilk toplantı oldu.

ERDOĞAN DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerini iletmek ve bundan sonraki sürece ilişkin görüşlerini almak için davet göndermişti.

TAKSİM BİLDİRİSİ 

Davette CHP Genel Sekreteri'nin dün Taksim Meydanı'nda okunan Taksim Bildirisi'ni de Cumhurbaşkanlığı'na ileteceği belirtildi.

BAŞBAKAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR TELEFONU

Dünkü Taksim mitingiyle ilgili olarak Başbakan Binali Yıldırım da CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun aramış ve teşekkürlerini iletmişti.

HDP YOK

Erdoğan görüşmeye HDP'den kimseyi davet etmedi.

Haber Ara