Dolar

44,3663

Euro

51,4543

Altın

6.457,84

Bist

12.963,87

Genelkurmay Başkanlığı'ndan 15 Temmuz açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin engellenmesi sırasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-18 20:17:35

Genelkurmay Başkanlığı'ndan 15 Temmuz açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin önlenmesi sırasında şehit olan askerler için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın imzasıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Şehit Topçu Astsubay Başçavuş Bülent Aydın ve Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk için "Silah arkadaşımız 15 Temmuz 2016 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" ifadeleri yer aldı.

16 Temmuz'da şehit olan askerler, Piyade Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine ve Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için, "Silah arkadaşımız 16 Temmuz 2016 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" şeklinde mesaj yayımlandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Gram altın için fazla mesai... 'Altın yok dedikodusu'

Haber Ara