Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Bazı şehirlere ‘fırtına ve dolu’ uyarısı!

Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da kuvvetli rüzgâr ve dolu yağışı bekleniyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-16 23:04:32

Bazı şehirlere ‘fırtına ve dolu’ uyarısı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, havanın yarın öğle saatlerine kadar Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl'de parçalı ve çok bulutlu yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak, Adıyaman ise parçalı bulutlu geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Hava sıcaklıklarında 2 ila 4 derece civarında düşüş beklendiği, rüzgârın da kuzey batı yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli eseceği kaydedilen açıklamada, gök gürültülü yağışla oluşması muhtemel bölgesel dolu yağışlarına ve kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli esmesi beklenen rüzgâra karşı, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için fırtına uyarısı da yapıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Malatya, Tunceli, Elazığ, Adıyaman ve Bingöl çevrelerinde rüzgârın, 18 Haziran Cumartesi gününe kadar aralıklarla kuzey ve kuzey batı yönlerinden kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Kuvvetli rüzgâr nedeniyle meydana gelebilecek çatı uçması, hortum, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı, ilgililer ile vatandaşların tedbirli davranması uyarısı yapıldı.

Haber Ara