Dolar

32,5336

Euro

34,9221

Altın

2.443,19

Bist

9.915,62

Facebook terörizmle savaş kararı

Sosyal paylaşım platformu Facebook, Londra'da meydana gelen terör saldırısının ardından, terörizmle aktif mücadele kararı aldı. İngiltere Başbakanı dünkü konuşmasında aşırılıkla savaşım için ''internet içeriğinin ve sosyal medyanın daha katı düzenlemesi'' çağrısında bulunmuştu.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-05 11:46:53

Facebook terörizmle savaş kararı

Facebook Şefi Simon Milner'in dün yaptığı yazılı açıklamada ‘‘Akıllı teknoloji ve insan kaynaklarımızı kullanarak platformumuzda terör içerikli paylaşımları, tespit eder etmez kaldırmak için agresif bir şekilde çalışacağız.Güvenliği tehdit edici acil bir durumun farkına varmamız durumunda yetkilileri bilgilendireceğiz'' denildi.

MAY'IN İSTEDİĞİ ARDINDAN YAPILDI

Facebook'un terörizmle savaş kararı Londra'daki terör saldırısının ardından İngiltere Başbakanı Theresa May'ın dün yaptığı konuşmada doğrudan isteğinin ardından geldi.

İngiltere Başbakanı dünkü konuşmasında aşırılıkla savaşım için ‘‘internet içeriğinin ve sosyal medyanın daha katı düzenlemesi'' çağrısında bulunmuştu.

Theresa May dünkü konuşmasında "Aşırılıkların beslendiği barınakların varlığının devamına izin veremeyiz. Büyük internet şirketlerinin konuyla ilgili yaklaşımları tam da böyle" demişti. 

Haber Ara