Dolar

32,2596

Euro

34,6969

Altın

2.402,13

Bist

10.262,44

Eski Trabzonsporlu rakibini öldürüyordu

Alexandru Bourceanu, Dinamo Bükreş maçında rakibinin gırtlağına dirsek atarak az kalsın ölümüne sebep oluyordu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-22 20:32:08

Eski Trabzonsporlu rakibini öldürüyordu

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Steaua Bükreşli futbolcu Alexandru Bourceanu, Dinamo Bükreş maçında rakibinin gırtlağına dirsek atarak az kalsın ölümüne sebep oluyordu.

Trabzonspor'da iki sezon forma giyen Alexandru Bourceanu, ülkesinde bir skandala imza attı. Steaua Bükreş ile Dinamo Bükreş takımlarının karşı karşıya geldikleri Romanya Kupası yarı final rövanş karşılaşması 2-2 sona ererken, karşılaşmaya damga vuran an Bourceanu'nun oyundan atıldığı pozisyon oldu.

GIRTLAĞINA DİRSEĞİYLE VURDU!

30 yaşındaki Rumen futbolcu topsuz alanda rakip takımdan Harlem Gnohere'ye sert bir müdahalede bulundu. Fransız forvetin gırtlağına dirseğiyle kasti olarak vurdu ve meslaktaşının yerde kalmasına neden oldu.

OYUNCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İlk müdahaleyi yapan futbolcular oyuncunun dilini dışarı çıkarmaya çabalarken bir yandan da panik halinde sağlık ekiplerine acil olarak müdahale etme çağrısında bulundular. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleyle oyuncu ölümden döndü ve hayata tutunmayı başardı.

ÜLKE AYAĞA KALKTI

Bourceanu'nun yaptığı hareket ülkesinden büyük tepki topladı. Romanyalı eski milli futbolcu Mirel Radoi, "Bu hareketi yapan bir oyuncu Rumen milli takımı oyuncusu olamaz" dedi.

CİNAYETE TEŞEBBÜS YORUMU

Prosport internet sitesinde konuyla ilgili yapılan haberde oyuncunun yaptığı hareketin yalnızca spor sahalarıyla sınırlı olmadığı vurgusu yapıldı, "Bu ciddi hareketin cinayetle mukayese edilir bir etkisi var" denildi.

Haber Ara