Dolar

32,4142

Euro

34,8162

Altın

2.401,46

Bist

10.208,65

Saadet Partisi'ne eleştiri: Erbakan olsaydı bunları tokatlardı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, muhalefetin kurduğu ittifak için konuştu. Eroğlu, Saadet Partisi'ni kastederek 'Erbakan olsaydı bunları tokatlardı' ifadelerini kullandı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-03 20:47:42

Saadet Partisi'ne eleştiri: Erbakan olsaydı bunları tokatlardı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye için hayal edilemeyecek büyük işler yaptığını belirterek, "Biz milletimize güveniyoruz. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye için çok büyük işler yaptı. Hayal edilmeyecek işler başardı. Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde ilk turda cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz." dedi.

"ERBAKAN OLSAYDI BUNLARI TOKATLARDI"

Muhalefet partilerinin kurduğu ittifakı değerlendiren Eroğlu, şunları kaydetti:

Bunlar birbirleriyle imtizaç etmeyen partiler. Mesela Saadet Partisi, rahmetli Necmettin Erbakan çıksa, bunların hepsini tokatlardı. Tabanın sesi değil bunlar. Saadet Partisindeki birkaç kişinin aldığı karar doğru bir karar değil. CHP'nin havası başka, iyi diyemeyeceğim partinin başka. Demokrat Parti de zaten esamesi okunmayan bir partiydi. Biz bunları önemsemiyoruz. Biz yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz ama çok çalışmamız gerekir.

Haber Ara