Dolar

44,4901

Euro

51,8326

Altın

6.842,42

Bist

12.937,87

Erdoğan: Alman polis araçlarında terör örgütünün mensupları oturuyor

Erdoğan 'Alman polis teşkilatının araçları içerisinde ne yazık ki terör örgütünün mensupları oturuyor' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-01 20:05:33

Erdoğan: Alman polis araçlarında terör örgütünün mensupları oturuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL ilanı sonrası ilk kez geldiği Diyarbakır'da yaptığı konuşmada, PKK üyelerinin Alman polis teşkilatı tarafından korunduğunu söyledi.

Erdoğan, Almanya'da yapılan bir gösteri yürüyüşünü kastederek, "Alman polis teşkilatının araçları içerisinde ne yazık ki terör örgütünün mensupları oturuyor" dedi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşte orada onların sosyal demokrat, sosyalist partileriyle ne yazık ki buradan giden PKK terör örgütü mensupları onlarla birlikte yürüyüşler yapıyorlar. Onların polislerinin koruması altında yapıyorlar. Hatta hatta Alman polis teşkilatının araçları içerisinde ne yazık ki terör örgütünün mensupları oturuyor. Camdan da bölücü terör örgütünün posterini taşıyorlar. Böyle bir demokrasi, özgürlük, hak, hukuk olur mu?"

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Murat Övüç'ten cezaevi yönetimine teşekkür

Haber Ara