Dolar

43,6417

Euro

51,9559

Altın

7.110,18

Bist

13.787,82

CHP'li Tanrıkulu kurumların kapatılmasına tepki gösterdi

İlk KHK ile FETÖ'ye finans sağladığı belirlenen, içerisinde dernek, vakıf, özel okullar ve üniversitelerin de olduğu 2000'in üzerinde kurum kapatılmıştı. CHP'li Tanrıkulu, buna tepki gösterdi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-23 20:35:03

CHP'li Tanrıkulu kurumların kapatılmasına tepki gösterdi

Olağanüstü Hal uygulamasının yürürlüğe girmesinin ardından ilk kararname yayınlandı. Yayınlanan kararnameyle FETÖ'ye finans sağladığı belirlenen, içerisinde dernek, vakıf, özel okullar ve üniversitelerin de olduğu 2000'in üzerinde kurum kapatılmıştı. CHP'li Tanrıkulu, buna tepki gösterdi.

FETÖ'ye bağlı dernek ve vakıfların kapatılmasına karşı çıkan Tanrıkulu, söz konusu uygulamaların hukuka aykırı olduğunu iddia etti.

İşte Sezgin Tanrıkulu'nun o tweet'i:

chp_7092

ekol türk
Kilipto paraleldir chp gercekten demokrasi yanlisiysa önce icerisine yerlestirilen.bu paralelleri azletmelidir

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Trabzon'dan ilginç görüntüler

Haber Ara