Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Alman vekil Erdoğan'a 'terörist' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avrupa ülkelerine yönelik sözlerine tepki gösteren Alman Sol Partili Sahra Wagenknecht, “Bunu bir terörist söylüyor” dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-28 10:34:49

Alman vekil Erdoğan'a 'terörist' dedi

Sputnik'in haberine göre Alman Federal Meclisi'ndeki bir etkinlikte konuşan Sol Parti (Die Linke) Meclis Grup Başkanı Sahra Wagenknecht, Erdoğan'ın "Böyle devam ederse hiç bir Avrupalı güvenle, huzurla sokağa adım atamaz" sözlerine sert tepki gösterdi.

Erdoğan'ın sözlerinin açıkça ‘terörizme çağrı' olduğunu ileri süren Wagenknecht, "Bunu söyleyen bir terörist. Başka birşey değil" diye konuştu. Wagenknecht, konuşması sırasında Erdoğan için ‘terörist başı' nitelemesinde bulunması da dikkat çekti.

'ERDOĞAN'IN DIŞ POLİTİKASI NAZİ ALMANYASI'YLA BENZERLİK GÖSTERİYOR'

Erdoğan'ın Almanya ve diğer Avrupa ülkelerine yönelik Nazizm söylemlerine tepkisini dile getiren Sahra Wagenknecht, Türkiye'nin dış politikasının Nazi Almanyası'nın politikalarıyla benzerlikler gösterdiğini vurguladı.

Wagenknecht, Erdoğan'ın ülke dışında ‘azınlıklar yaratarak', daha sonra bu azınlıklar üzerinden kendi şiddet, jeopolitik ve şantaj politikasını kurmaya çalıştığını söyledi.

MERKEL'E SUÇ ORTAKLIĞI ELEŞTİRİSİ

Katliam ve baskı politikalarına rağmen Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Erdoğan'a ‘destek vermekten' çekinmemesini sert dille eleştiren Sahra Wagenknecht, Merkel'in en son şubat ayında Türkiye'ye gittiğini hatırlattı. Wagenknecht, "Bunu yaparsanız suç ortağı olursunuz" diye konuştu.

 

Badıllı
Aşağılık sürtük bu devletin Cumhurbaşkanına bunu diyen biri için bu söz çok ta ağır olmasa gerek sayın TIMETÜRK ailesi.Bizler esasen kimlerin terör sever olduğunu kimlerin ülkemizdeki ve islam dünyasındaki bu kan emici vampirleri desteklediğini terör operasyonlarında ele geçirilen silahların hangi ülkelere ait olduğunu bilmekle beraber teröre destek verenin kim olursa olsun onun yada onlarında terörist olduğunu bilmekteyiz.Bu sebeple farklı yaftalamalara gerek yok terörist AB liler.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara