Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

AK Parti ve CHP Gaziantep için olağanüstü toplandı

CHP MYK ise saat 17:00'de toplandı, AK Parti MYK ise saat 18:00'de olağanüstü toplandı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-21 18:45:59

AK Parti ve CHP Gaziantep için olağanüstü toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Gaziantep'teki terör saldırısı dolayısıyla Genel Başkan ve Başbakan Yıldırım başkanlığında 18.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde toplandı.

CHP MYK ise Kemal Kılıçdaroğlu başkanığında saat 17:00'de toplandı.

MEHMET ŞİMŞEK: "TERÖR ÖRGÜTLERİ SON ÇIRPINIŞLARINI YAPIYOR"

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'teki düğünde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan olağanüstü toplantıya katılan Şimşek, şu ifadeleri kullandı;

"Eylemi yapan kişinin yaşı konusunda henüz net bir bilgi yok ama bu yaştaki çocukları kullanmamak ayrı bir vahşet, ama böyle bir terör eylemin yapılması ayrı vahşet. Terör örgütlerinin hepsi barbar. Çünkü sivilleri hedef alan, cana kast eden her türlü eylem barbarcadır. Vahşicedir. Yakın coğrafyamızda örnekleri çok. Milletimize sabırlar diliyorum. Bunlarla mücadele konusunda tereddütümüz yok. Ben inanıyorum ki terör örgütleri giderek son çırpınışlarını yapıyorlar. Gerek ordumuz, gerekse polisimiz ve gerekse miletimiz bu konuda çok güçlü bir duruş sergiliyor. Bugün özellikle dışarıdan taşıma getirilen bazı provokatörler vardı. Onların dışında atmosfer yapıcıydı. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhu hakimdi. Sayın Başkbanımız davet ettiler belki o çerçevede değerlendirme yapacağız."

Haber Ara