Dolar

32,2039

Euro

35,0355

Altın

2.504,42

Bist

11.050,29

Ankara Gölbaşı Edis konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede yapılacak? Saat kaçta başlayacak? 30 Ağustos Edis konseri ücretsiz mi?

Ankara Gölbaşı Edis konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede yapılacak? Saat kaçta başlayacak? 30 Ağustos Edis konseri ücretsiz mi? Son zamanların oldukça popüler isimlerinden olan şarkıcı Edis Ankara'da unutulmaz bir konser verecek. Genç şarkıcıyı dinlemek isteyen on binlerce kişi meydanı dolduracak. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara'da konser vererek hayranları ile buluşacak olan Edis'e ilgi oldukça fazla.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-29 16:04:38

Ankara Gölbaşı Edis konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede yapılacak? Saat kaçta başlayacak? 30 Ağustos Edis konseri ücretsiz mi?

Ankara Gölbaşı Edis konseri ne zaman, saat kaçta? Konser nerede yapılacak? Saat kaçta başlayacak? 30 Ağustos Edis konseri ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar Ankara'da hayranları ile bir araya gelecek. Son günlerin en çok çok dinlenen şarkılarına imza atan Edis de Ankara Gölbaşı'nda konser verecek. Dev konserlerle on binlerce kişiye şarkılarını seslendirecek olan Edis'in konserinin ne zaman, saat kaçta ve merede yapılacağı müzik severler tarafından merak ediliyor.

Ankara Edis konseri ne zaman, saat kaçta?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sevenleri ile bir ayara gelecek olan Edis konseri akşam saatlerinde başlayacak. 30 Ağustos Salı günü saat 21.30'da sahneye çıkacak olan Edis popüler şarkılarını hayranları için seslendirecek.

Konser nerede yapılacak?

30 Ağustos Edis Konseri Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Atatürk Sahil Parkı'nda yapılacak. Dev alanda on binlerce kişinin yer alması bekleniyor.

30 Ağustos Edis konseri ücretsiz mi?

Ankara Edis konseri ücretsiz olacağı açıklandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Zafer Bayramımızı 100. yılına yakışır büyük bir coşkuyla kutlayacağız. 30 Ağustos akşamı bütün Ankaralıları bekliyoruz” dedi.

İzmir Tarkan konseri ne zaman, saat kaçta? 9 Eylül Tarkan konseri nerede? İzmir Alsancak Gündoğdu Tarkan konseri ücretli mi, ücretsiz mi?
Eyüp Sefo konseri saat kaçta? Eyüpsultan 30 Ağustos Sefo konseri nerede yapılacak? Sefo konseri ne zaman yapılacak?
İzmir Zeynep Bastık konseri ne zaman saat kaçta başlayacak? 30 Ağustos İzmir Zeynep Bastık konseri nerede? Konser ücretsiz mi, ücretli mi?
Ankara Athena konseri saat kaçta? Athena konseri nerede yapılacak? 30 Ağustos Ankara Athena konseri ücretsiz mi?

Haber Ara