Dolar

44,6084

Euro

51,4737

Altın

6.641,83

Bist

13.112,31

'Rusya'nın ihlali endişe verici'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki temasları kapsamında Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk ile bir araya geldi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-05 18:30:34

'Rusya'nın ihlali endişe verici'

Toplantıda konuşan Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, "1 ayda ikinci kez biraraya geldik. AB türkiye ile işbiryiğine hazır. Suriye'de tampon bölge konusuna değindik. Türkiye'nin de harekete geçmeye hazır olması lazım. Yüzbinlerce kişi Türkiye üzerinden Avrupa'ya gelişlerinin sona erdirilmesi gerekiyor. Bunu tek başımıza yapamayız, Türkiye ile birlikte yapabiliriz. Bu karşılıklı çalışma hem AB'ye hem Türkiye'ye yarayacaktır.

DAEŞ'e karşı mücaedele konusunda hem fikiriz. Sayın Cumhurbaşkanı Rusya'nın Türkiye hava sahasını ihlalleri konusunda benimle bazı bilgileri paylaştı, bu son derece endişe verici bir durum. Kıbrıs meselesinin çözümü konusunda iş birlgi ve desteğe her an hazır olduğumun altını çizdik.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İran'dan İsrail ve ABD gemilerine saldırı

Haber Ara