Dolar

44,3588

Euro

51,4477

Altın

6.425,12

Bist

12.963,87

NATO: 48 saat içinde Türkiye'ye...

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim ile ilgili yeni bir açıklama yaparak, 'Türkiye'nin yanındayız' mesajını yineledi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-08 15:23:08

NATO: 48 saat içinde Türkiye'ye...

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in konuşmasından satırbaşları;

NATO'nun en büyük ikinci ordusuna sahip Türkiye son derece güçlü bir müttefikimizdir. Birliklerimizi 48 saatte konuşlandırabiliriz. Müttefiklerinin NATO'ya güvenmesi gerekiyor. Ana görevimiz savunmadır.

 NATO Suriye'deki operasyonlarda bulunmuyor. ABD koalisyonu var, NATO'daki bazı ülkeler destekliyor. Rusya'nın Suriye'deki varlığının arttığını biliyoruz.  Türkiye'nin hava sahasının ihlal edildiğini biliyoruz. Rusya sadece karada değil, Akdeniz'in doğusundaki varlığını da arttırdı. Rusya Suriye'de modern silahlarını test ediyor.

Türkiye'ye patriot füzelerinin yerleştirilmesiyle ilgili istişareler sürüyor. Patriotlar konusunda bazı zorluklar var.

birkul
Onun icinmi PKK ile sicak savasa baslandiktan sonra 'PATRIOT' bataryalarini Türkiyeden cektiniz ?? Simdi Rusya istedigi gibi saga sola Füze firlatiyor... ne güzel müttefik dimi?

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Gram altın için fazla mesai... 'Altın yok dedikodusu'

Haber Ara