Dolar

32,2613

Euro

34,7801

Altın

2.402,52

Bist

10.336,50

Yelken: TYF Bodrum Yariyil Kupasi Yarislari

Yelken: TYF Bodrum Yariyil Kupasi Yarislari

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-26 18:41:33

Yelken: TYF Bodrum Yariyil Kupasi Yarislari
Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen "TYF Yarıyıl Kupası Yarışları"nda, küçük sporcular, soğuk hava sebebiyle zor anlar yaşadı.

Yalıkavak Mahallesi'nde gerçekleştirilen organizasyona 51 kulüpten 371 sporcu katıldı.

Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düştüğü ilçede, bazı sporcular yarışma sırasında zor anlar yaşadı. Soğuk hava sebebiyle yarışmakta güçlük çeken sporculardan Kumsal Ulaş, ağlayarak sahile geldi. Ellerinin üşümesi yüzünden sahile güçlükle ulaşabilen Ulaş'ı bazı veliler sakinleştirmeye çalıştı.

Kumsal Ulaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, denizde çok üşüdüğünü ve zorlandığını söyledi. Denizde yaklaşık üç saat kaldığını ifade eden Ulaş, "Çok yoruldum ve çok üşüdüm. Ellerimi tam olarak kullanamadım. Yarışı erken bırakmak zorunda kaldım" dedi.

Yarışı erken bırakan sporculardan Yarkın Duman da rüzgarın az olduğunu ancak havanın oldukça soğuk olduğunu ifade ederek, yarışı bitiremeden kenara erken dönmek zorunda kaldığını anlattı. Yarışı bırakan arkadaşlarının haklı olduğunu belirten Duman, "Yarışı erken bırakmakta çok haklılar. Çünkü hava çok soğuk. Havaya rağmen devam eden arkadaşlarım var. Onlar bana göre çok başarılı sporcular. Başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

3'ü laser 2'si de optimist olmak üzere 5 kategoride yapılan ve bazı sahil güvenlik botlarının da güvenlik önlemleri amacıyla takip ettiği yarışlar, yarın düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

Haber Ara