Dolar

32,3849

Euro

34,7831

Altın

2.403,50

Bist

10.208,65

Prenta Market, 'Bayim Olur musun?' fuarında

Prenta Market, 'Bayim Olur musun?' fuarında

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-15 17:48:39

Prenta Market, 'Bayim Olur musun?' fuarında
Vefa Holding bünyesinde faaliyet gösteren ön üretimli yapı marketi Prenta Market, bu yıl 13. düzenlenen "Bayim Olur musun?" fuarında sektörle tanışıyor.

Vefa Holding açıklamasına göre, Prenta Market, 15-18 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen "Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"na katılıyor.

Vefa'nın ön üretimli yapılar alanındaki tüm ürün ve markalarını kullanıcının ayağına getiren Prenta Market, fuarda yeni girişimcileri bekliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, şunları kaydetti:

"Prenta Market'e tüm kullanıcıların her yerden kolayca ulaşmasını amaçladık. Şu anda İstanbul Pendik ve Esenyurt, Samsun, İzmir ve Konya olmak üzere 5 noktada yapılanmamızı tamamladık. Türkiye genelinde bayilikler vermeye devam ediyoruz. Yatırımcılar ile markaları buluşturacak olan Bayim Olur musun Fuarı bu açıdan bizim için oldukça önemli. Girişimcileri Prenta Market'in standına bekliyoruz."

Ön üretimli yapı sektörünün tüm ürün, marka ve fırsatlarının Prenta Market'te olacağını dile getiren Koçyiğit, gelecek 2 yıl içinde 16 yeni ön üretimli yapı marketi açmayı hedeflediklerini ifade etti.

Haber Ara