Dolar

32,4493

Euro

34,6467

Altın

2.383,99

Bist

10.045,74

Ford Trucks 'Fotoğraf Yarışması' na başvurular sürüyor

Ford Trucks 'Fotoğraf Yarışması' na başvurular sürüyor

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-27 12:29:28

Ford Trucks 'Fotoğraf Yarışması' na başvurular sürüyor
Ford Trucks Sanat Atölyesi'nin Coşkun Aral danışmanlığında bu sene dördüncüsünü düzenlediği "Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun" konulu fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor. Bu sene ilk defa uluslararası katılıma açık olan yarışmanın başvuruları 30 Eylül 2015'e kadar sürecek.

Ford'dan yapılan açıklamaya göre, Ford Trucks Sanat Atölyesi'nin düzenlediği "Ford Trucks 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması" için başvurular devam ediyor.

Bu sene uluslararası platforma taşınan yarışma, tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıları, zamanının çoğunu yollarda geçiren kamyon şoförlerinin hayatını ve yollarını onların gözünden görmeye davet ediyor. Yarışmaya başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar www.fordtrucksfotografyarismasi.com internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Yarışmada birinci seçilen eser 5 bin, ikinci 3 bin, üçüncü ise 2 bin lira ödül kazanacak. Mansiyon, Jüri Özel Ödülü ve Ford Trucks Özel Ödülü'ne layık bulunan eserlerin sahipleri ise biner lira ile ödüllendirilecek. Performans Ödülü'nün kazananı 500 lira ödül kazanırken yarışmada satın alınan fotoğraflara da 300 lira telif ödenecek.

Foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında oluşturulan seçici kurulun 3 Ekim'de yapacağı değerlendirmelerin ardından kazananlar; 10 Ekim 2015 tarihinde www.fordtrucks.com.tr ve www.fordtrucksfotografyarismasi.com adreslerinden duyurulacak.

İlk 3 yılda bine yakın başvuru alan yarışmada dereceye giren eserler, VKV Ford Otosan Gölcük Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'nde, katılım sağlanacak fuarlarda ve Ford Trucks Bayileri'nde sergilenecek.

Yarışmanın seçici kurulu, Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş Genel Müdürü Görgün Özdemir, Ford Trucks Sanat Atölyesi Koordinatörü Murat Dirlik, PhotoWorld Dergisi Yayın Yönetmeni ve fotoğraf sanatçısı Murat Gür, fotoğraf sanatçısı Nevzat Çakır, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Dekan Yardımcısı Prof. Özer Kanburoğlu, Taşıyanlar Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Vahit Mahmatlı ile Ford Trucks Pazarlama İletişimi Uzmanı İlham Yayar'dan oluşuyor.

Haber Ara