Dolar

32,2177

Euro

34,9699

Altın

2.507,40

Bist

10.895,25

Ankara'da metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi hizmet dışı kaldı.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-05-01 10:03:24

Ankara'da metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı

Ankara'da dün akşam meydana gelen yoğun yağışlar, ulaşımı olumsuz etkiledi ve bazı metro istasyonlarında zarara yol açtı. Sabah saatlerinde metro istasyonlarına giden vatandaşlar, uyarı yazılarıyla karşılaştılar.

Metro girişlerine asılan bilgilendirme metinlerinde, "30 Nisan'daki yoğun yağışlar nedeniyle hattımızın bazı kesimlerinde yaşanan aksaklıklar sebebiyle, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi yapılamayacaktır. Bu istasyonlar arasında otobüs işletmesi ile hizmet verilecektir," ifadeleri yer aldı.

OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi metro istasyonlarının hizmet dışı olması nedeniyle, yolcular bu hatlar arasında otobüslerle taşınıyor. Yağışın neden olduğu sorunlar nedeniyle, metro seferlerindeki bu geçici değişiklikler, vatandaşların güvenliğini ve konforunu sağlamak amacıyla alınmıştır.

Haber Ara