Dolar

32,2592

Euro

34,7803

Altın

2.407,26

Bist

10.327,46

Cavcav'dan teröre tepki

Cavcav'dan teröre tepki

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-14 11:55:09

Cavcav'dan teröre tepki
MUSA SAMUR - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara Tren Garı'nın önünde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için eşiyle ağladıklarını söyledi.

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın olduğu saatlerde evinde bulunduğunu ifade ederek, "Öğrendikten sonra televizyonun başında hüngür hüngür ağladım, hem ben ağladım hem eşim ağladı. Böyle bir acıyı Allah bu ülkeye bir daha göstermesin, yaşatmasın. Ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa diliyorum" diye konuştu.

- "Gönül yorgunuyum"

Cavcav, 80 yaşına geldiğini ve 37 yıldır başkanlık yaptığını belirterek, "Bu kadar sene hizmet ettim ama şu son zamanlarda hakikaten bayağı yorgunum yani gönül yorgunuyum" dedi.

Yaşadığı yorgunluğun, kırmızı-siyahlı takımın ligdeki durumuna ilişkin olmadığına dikkati çeken Cavcav, "Bu ve önceki sezonlar bir sürü adam aldık, hepsinden zarar gördük" şeklinde konuştu.

İnsan olduğunu ve hatalar yaptığını dile getiren Cavcav, "Ben insana inanırım, hatam insana inanmak. Eskiden kendim gidip oyuncu izleme imkanına sahiptim. 3-4 sene evvel bir ameliyat geçirdim ve gidemiyorum. Değer verdiğim inandığım insanları kulübün başına getirdim ama hep yanaklarımdan öpüldüm. Yorgunluğum bundan, gönül yorgunuyum" ifadelerini kullandı.

İlhan Cavcav, "Gençlerbirliği denilince akla ne gelir?" sorusuna, "37 senedir her gün Gençlerbirliği'nin selamını veriyorsun. Gençlerbirliği denilince aklıma, evvela ben geliyorum" yanıtını verdi.

Kırmızı-siyahlı camia ve yönetim kurulunda da kendisi gibi kulübü seven çok değerli insanların bulunduğunu vurgulayan Cavcav, şöyle devam etti:

"Gençlerbirliği tarihi olan bir kulüp, büyüklerimize saygısızlık etmek istemem. Kolay değil, sene 1978, sene 2015. Kendi kendime sorduğumda da Gençlerbirliği denilince aklıma önce kendim geliyorum. 37 sene, dile kolay... Her gün Gençlerbirliği'nin selamını veriyorsun."

Haber Ara