Dolar

32,2430

Euro

34,9716

Altın

2.441,25

Bist

10.677,49

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?

Fenerbahçe taraftarının uzun süredir yollarını gözlediği Aziz Yıldırım, camiayı heyecanlandıracak bir yeşil ışık yaktı. Futbolseverler 'Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?' sorusuna yanıt arar oldu. Aziz Yıldırım aday olacak mı, oldu mu? Ali Koç tekrar adaylığa oturacak mı? İşte detaylar..

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-05-07 11:04:22

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?

Fenerbahçe taraftarının uzun süredir yollarını gözlediği Aziz Yıldırım, camiayı heyecanlandıracak bir yeşil ışık yaktı. Futbolseverler "Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?" sorusuna yanıt arar oldu. Aziz Yıldırım aday olacak mı, oldu mu? İşte detaylar..

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye dönme ihtimali kulislerde konuşuluyor. Haziran ayında yapılacak olan seçimli genel kurulda başkan adayı olabileceği iddiaları gündeme geldi. Aziz Yıldırım'ın 6 yıllık süredeki başarısızlıklar nedeniyle harekete geçtiği düşünülüyor. Yıldırım, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklamayı planlıyor.

Ali Koç aday olacak mı?

Mevcut başkan Ali Koç, Şubat ayında yaptığı açıklamayla, sezon sonunda görevi bırakacağını "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın" sözleriyle duyurmuştu. Bu açıklamalardan kısa bir süre sonra Ali Koç tekrar aday olabileceğini belirtmişti. Son kararının ne olduğunu ilerleyen günlerde düzenlenecek basın toplantısında açıklaması bekleniyor.

Haber Ara