Dolar

32,4140

Euro

34,8150

Altın

2.397,85

Bist

10.208,65

Akbank girişimci geliştirme programı başvuruları başladı

Akbank girişimci geliştirme programı başvuruları başladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-28 14:32:53

Akbank girişimci geliştirme programı başvuruları başladı
Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu ve Akbank işbirliği ile gerçekleştirilen "Akbank Girişimci Geliştirme Programı"na başvurular başladı. Programa Türkiye'de kurulmuş bir şirketin yönetimde aktif olan bir ortağı veya üst düzey yöneticisi başvurabilecek.

Değerlendirme sürecinde projelerin yarattıkları katma değer ve hedefler ön planda tutulacak. Akbank ve Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu işbirliği ile gerçekleştirilen "Akbank Girişimci Geliştirme Programı" başvuruları 2 Kasım 2015'e kadar devam edecek.

Programda yapılacak değerlendirme ve seçim sürecinde projelerin yarattıkları katma değer, ne kadar inovatif oldukları, kat ettikleri yol, büyüme potansiyelleri ve hedefleri gibi konular göz önünde bulundurulacak.

"Akbank Girişimci Geliştirme Programı" kapsamında girişimcilere, toplam beş gün süren ve büyüme yolculuklarında bilmeleri gereken strateji, inovasyon, pazarlama, operasyon, finans, insan kaynakları, hukuk, fikri mülkiyet ve kamu destekleri konularında bilgi verilecek. Eğitimler 23-27 Kasım 2015 tarihlerinde Karaköy Minerva Palas'ta düzenlenecek ve program sonunda katılımcılara Sabancı Üniversitesi tarafından sertifika verilecek.

Son dönemlerin aktif melek yatırım ağı Şirket Ortağım'ın kurucusu ve Temsa'nın eski CEO'su Mehmet Buldurgan sertifika töreninin ana konuşmacısı olacak.

- "Girişimcilik ekosistemine değer katan birçok çözüm sunuyoruz"

Programa ilişkin bilgi veren Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, ekonomik büyümeye dinamizm ve ivme kazandırmak için girişimcileri desteklemenin büyük önemi olduğunu ve yeni düşüncelerin yaratılmasında, yeni endüstrilerin doğmasında aktif rol oynayan girişimcilerin, müşteri ihtiyaçlarını en hızlı ve doğru şekilde analiz ederek, içinde bulundukları ekonomiye dinamizm kattığını söyledi.

Akbank'ın girişimcilere desteğinin sadece finansmanla sınırlı olmadığını belirten Oğuz, şunları kaydetti:

"Girişimcilik ekosistemine değer katan birçok çözüm sunuyoruz. Bu kapsamda Sabancı Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdiğimiz KOBİ'ler için mini MBA programı olan geliştirme programı ile katılımcılara uzun soluklu bir gelişim stratejisinin, sürdürülebilir büyümenin yolunu açmayı hedefliyoruz. Önemli olan şirketi sağlıklı büyüyen bir şirket haline getirmek ve bunu sürekli kılmak. Hayata geçirildiğinden bu yana pek çok girişimciyi destekleyen girişimci geliştirme programı ile bu sene de birbirinden değerli girişimciler arasından belirlenecek 50 girişimciye eğitim imkanı sağlayacağız. Umarız ki programla, girişimcilerimiz işlerini daha büyüterek yarının iş dünyasında önemli bir yer edinir."

Eğitimler, Sabancı Üniversitesi öğretim üyeleri ve iş dünyasından konusunda uzman isimler tarafından verilecek.

Haber Ara