Dolar

32,3783

Euro

34,6587

Altın

2.395,04

Bist

10.061,22

6. Antrenman Bilimi Kongresi

6. Antrenman Bilimi Kongresi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-26 09:59:11

6. Antrenman Bilimi Kongresi
Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2 yılda bir düzenlenen Antrenman Bilimi Kongresi'nin 6'ncısına ev sahipliği yapacak.

Beytepe Kampüsü'nde 30 Haziran-2 Temmuz'da yapılacak kongrede, antrenman bilimi, spor fizyolojisi, antrenörlük pedagojisi, spor biyomekaniği, sporcu beslenmesi ve spor hekimliği gibi konular ele alınacak.

Sporda performans gelişimi konularına ilgi duyan, okul takımlarından milli takımlara sportif başarıya ulaşma çabasındaki farklı meslek tanımları ve kademelerde görev yapan antrenör, kondisyoner, teknik direktör, spor hekimi, fizyolog, spor bilimci, sporcu ve öğrencilere yönelik düzenlenen kongrenin, bu yıl ki ana teması "Antrenman Uygulamalarında Multidisipliner Yaklaşımlar" olacak.

Teori ile uygulamayı bir arada sunmayı amaçlayan bir kongre anlayışı ile performans gelişiminin farklı bilim alanlarıyla etkileşiminin ortaya konulması amaçlanırken, kongre süresince, belirlenen konularda genel oturumların yanı sıra spor dallarına odaklanan özel oturumlar da yer alacak. Özel oturumlar, ilgili federasyonların desteği ile gerçekleştirilecek ve belli konularda, ulusal ve uluslararası davetli konuşmacılar katkı verecek.

Haber Ara