Dolar

32,5816

Euro

35,0157

Altın

2.461,25

Bist

9.906,49

Yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-13 09:04:14

Yurtta hava durumu

AA'nın haberine göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Antalya, Isparta, Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey, Afyonkarahisar'ın güney, Konya'nın kuzeybatı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Marmara bölgesi ve iç kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu' da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve batı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA 19
ÇANAKKALE 20
ISTANBUL 18
KIRKLARELİ 17

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Afyonkarahisar'ın güney çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ 25
İZMİR 25
MANİSA 26
MUĞLA 25

AKDENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Antalya ve Isparta çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 30
ANTALYA 26
HATAY 31
ISPARTA 22

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğusu ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey, Konya'nın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA 22
ÇANKIRI 19
ESKİŞEHİR 18
KONYA 21

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 17
DÜZCE 19
SİNOP 21
ZONGULDAK 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORDU 21
SAMSUN 22
TOKAT 20
TRABZON 23

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 18
HAKKARİ 22
KARS 17
MALATYA 23

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Batman, Siirt ve Mardin çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR 29
GAZİANTEP 28
SİİRT 28
ŞANLIURFA 32

Haber Ara