Dolar

32,5711

Euro

34,9885

Altın

2.461,13

Bist

9.885,13

Yeni atama kararları yayımlandı

Başbakanlık ile bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-27 09:03:09

Yeni atama kararları yayımlandı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Başbakanlık ile Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri, Sağlık ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Başbakanlığa bağlık Muş İl Müftüsü Recep Uzun başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, Uzun'dan boşalan yere Alettin Bozkurt atandı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Kırıkkale İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, İsmail Çetin, Bakanlık Müşavirliğine Nebi Kılıçarslan getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri İbrahim Çiftçi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Yusuf Kandazoğlu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan 6. Bölge Müdürlüğüne (Adana) Ali Kılıç'ı Aşağı Fırat Projesi 15. Bölge Müdürlüğüne (Şanlıurfa) Oğuz Kasap, 1. Bölge Müdürlüğüne (Bursa) Nazmi Koçak, 21. Bölge Müdürlüğüne (Aydın) Murat Alp tayin edildi.

Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Dr. Fuat Kantarcı atandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Murat Kavak getirildi.

Yine aynı bakanlığa bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özen ise başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Haber Ara