Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Ümit Özdağ'dan Erdoğan'a: Ya sus ya da ...

Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'Almanları geri yolla ya da sus' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-14 21:29:57

Ümit Özdağ'dan Erdoğan'a: Ya sus ya da ...

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde referandum ile ilgili konferansa katılan Ümit Özdağ, Almanya ve Hollanda ile yaşanan siyasi kriz konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Özdağ, "Almanların canını yakmak istiyorsan, PKK ile ilgili topladıkları istihbaratı al. Alamıyorsan Almanları geri yolla ya da sus." ifadelerini kullandı.

Özdağ, şöyle konuştu:

"İçeride kavga edecek kimse bulamadılar. Akıllarına dışarıda kavga edecek yer geldi. Almanya ile Hollanda ile kayıkçı kavgası başladı. Gerçekten Almanya böyle Nazi'yse, bunları gerçekten konuşturtmuyorsa niye Zeybekçi konuştu, niye Alman hükümetine teşekkür etti Niye Spor Bakanı teşekkür etti Alman hükümetine Cumhurbaşkanı açıklama yaptı 'Naziler ben bunlara gösteririm', 'Berlin'den girer Münih'ten çıkarım' diye.

Sayın Cumhurbaşkanı o kadar gitmeyin. Bakın ben size daha kolay bir yol göstereceğim. İncirlik'te Alman Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar var. O uçaklar Türkiye'den İncirlik'ten kalkıyorlar. PKK bölgesine geçiyorlar. IŞİD ile ilgili bilgileri istihbarata veriyorlar, PKK'yı vermiyorlar. Sayın Erdoğan, Almanlar'ın canını yakmak istiyorsan, PKK ile ilgili topladıkları istihbaratı al. Alamıyorsan Almanları geri yolla ya da sus. Bizimle alay etme. Bu milletle alay etmeye hakkınız yok.”

Haber Ara