Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Süper Ay İstanbul’da da görüldü

Dünya'ya en yakın konuma gelen Süper Ay seyrine doyulmaz bir manzara oluştururken, İstanbul'da Süper Ay'ı izlemek isteyen vatandaşlar, Ortaköy meydanına akın etti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-14 21:44:32

Süper Ay İstanbul’da da görüldü

Gökyüzünde sıra dışı bir görüntü oluşturan "Süper Ay" çıplak gözle de gözlemlendi. İstanbul'da "Süper Ay'ı" izlemek isteyen vatandaşlar Ortaköy Meydanına akın etti Havanın kararmasıyla birlikte belirlenen Süper Ay'ı izleyen vatandaşlar bol bol fotoğraflar çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

Süper Ay'ı çekmek için Ortaköy Meydanı'na geldiğini ifade eden amatör bir fotoğrafçı "Ayı çekmeye geldik. Süper Ay dediler, son yüzyılın en büyüğü dediler bizde geldik. Hakikaten güzel fotoğraflar çıktı. Bir çok insan da burada fotoğraf çekiliyor. Onları görünce doğru yere geldiğimi anladım" dedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara