Dolar

43,6024

Euro

51,5860

Altın

6.955,91

Bist

13.521,96

Kayseri Mavi Tren'de yolculuk yapan hemşire doğum sancıları başlayan kadını doğurtttu

Anadolu Mavi Treni'nde hamile bir kadının doğum sancılarının başlaması üzerine, trende bulunan bir hemşire, görev yaptığı hastanedeki doktordan talimat alarak doğumu gerçekleştirdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-10 17:22:30

Kayseri Mavi Tren'de yolculuk yapan hemşire doğum sancıları başlayan kadını doğurtttu

Kayseri'den Adana'ya giden Anadolu Mavi Treni'nde seyahat eden Zekiye Kurt'un yolda doğum sancısı başladı. Aynı trende yolculuk yapan bir hemşire, görev yaptığı hastanedeki doktoru arayarak cep telefonuyla aldığı talimatlarla hamile kadına müdahale etti. Tren, Niğde'nin Çiftehan Mevkii'ne yaklaştığı sırada Zekiye Kurt, bir kız bebek dünyaya getirdi.

VAGONDA DOĞUM

Çiftehan Tren İstasyonu'na yönlendirilen sağlık görevlileri, önce bebeğin göbek kordonunu kesti, ardından da vagonun ara boşluğunda yatan anneye tıbbi müdahaleyi yaptı. Anne ve bebek ambulansla Adana'daki bir hastaneye götürüldü. 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Epstein'in suç ortağı pedofili Maxwell'in hücre görüntüleri paylaşıldı

Haber Ara