$

Dolar

46,2874

Euro

53,6017

£

Sterlin

62,1538

Frank

58,0786

Gram Altın

6.277,0800

Bitcoin

2.955.017

$

Dolar

46,2874

Euro

53,6017

£

Sterlin

62,1538

Frank

58,0786

Gram Altın

6.277,0800

Bitcoin

2.955.017

POLİTİKA

MHP'de üst düzey istifa: 'Yüzsüzlüğün âlemi yoktur'

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan paylaştığı mesajların ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklama sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Yönter'e destek paylaşımı geldi.

28.03.2026 - 11:02
Cumali Dalkılıç
MHP'de üst düzey istifa: 'Yüzsüzlüğün âlemi yoktur'
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan paylaştığı mesajla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yönter, X hesabından yaptığı ilk paylaşımında, "MHP'ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız…Paran da işe yaramayacak dümenci alçak…" diye yazmıştı.

Daha sonra paylaştığı bir diğer mesajında ise "Ulan dümenci senin yıldızın bizim ayağımızın altındadır. Artık tam hesaplaşma sayfası açıldı. Namussuz MHP düşmanı…" demişti.

Yönter bu paylaşımından kısa bir süre sonra yine X hesabından paylaştığı kısa açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine arz ederim," ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2026-03-28 10.58.22

“Yüzsüzlüğün âlemi yoktur”

Bu paylaşımdan bir süre sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, istifa eden İzzet Ulvi Yönter'in ve Devlet Bahçeli'nin 2017 yılındaki paylaşımlarını yeniden paylaştı;

HEeMxmtb0AAROUZ

“Yüzsüzlüğün âlemi yoktur. Utanmazlığa sığınıp fitne dümenini çevirmenin, rezilce yol almanın maliyeti çoktur, mazereti de zaten yoktur.”

 HEeMxm0bcAAn6-Z

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın