Dolar

44,4200

Euro

51,2209

Altın

6.418,21

Bist

12.698,19

İzmir'de Ceylin'den acı haber

İzmir'de oyun oynamak için gittiği parkta kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'ten acı haber geldi. Ceylin, evlerinin karşısındaki apartmanın bodrum katında ölü bulundu

10 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-13 08:22:34

İzmir'de Ceylin'den acı haber

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, oyun oynamaya gittiği parkta kaybolan 10 yaşındaki kızın cesedi, evlerinin karşısındaki apartmanın bodrum katında bulundu. Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşlarıyla oynamak için evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Ceylin'in eve dönmemesi üzerine dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, polise kayıp başvurusunda bulundu.

KORKTUĞU İÇİN SANDIĞA KOYMUŞ

Bu esnada dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" mesajının ardından polis alarma geçti. Ekipler, küçük kızın en son görüldüğü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan evinin karşısındaki apartmanda arama yaptı. Ceylin'in cansız bedeni, apartmanın bodrum katında bulundu. Feci olayı duyar duymaz bölgede toplanan vatandaşlar, apartmana girmeye çalıştı. Öfkeli kalabalığı polis güçlükle engelledi. Gözaltına alınan şüpheli kadın, emniyetteki ilk ifadesinde, komşusunun torunu Ceylin'in, çocuğuyla oynamak içinevlerine geldiğini ve bu sırada düşerek öldüğünü, korktuğu için de cesedini sandığa koyduğunu söyledi. Zanlının 2 çocuğunun 2008 ve 2009'da öldüğü ortaya çıktı.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

STK'lardan bölgemizde yapılan işgal ve saldırılara sert tepki

Haber Ara