Dolar

43,6384

Euro

52,0560

Altın

7.088,95

Bist

13.797,04

İstanbul'da IŞİD operasyonu

İstanbul'da, özel harekat polislerinin desteği ile IŞİD'e yönelik operasyon gerçekleştirildi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-12 08:55:23

İstanbul'da IŞİD operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD'e yönelik, başta Güngören ve Fatih olmak üzere tespit edilen 10'dan fazla adrese özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin desteği ile eş zamanlı operasyon düzenledi.

Çevik kuvvet polislerinin aldığı geniş güvenlik önlemleriyle düzenlenen operasyonda ekipler, şüphelilerin belirlenen adreslerine özel harekat polislerinin öncülüğünde girdi.

Operasyon kapsamında aralarında kadın ve Filistin uyrukluların da olduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı. Zanlılarının evlerinde ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı.

Gözaltına alınanlar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Forkliftle kuyumcu soyup eşekle kaçtı

Haber Ara