Dolar

42,9544

Euro

50,5184

Altın

5.977,58

Bist

11.261,52

Anadolu Jet uçağına bomba ihbarı

Adnan Menderes Havalimanı'ndan saat 10.10'da Ankara'ya gitmek üzere havalanacak olan Anadolu Jet'e ait uçakta bomba bulunduğu ihbarı yapıldı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 20:15:20

Anadolu Jet uçağına bomba ihbarı

İhbarcı, saldırının Türkiye'nin Cerablus'a yönelik operasyonlarından dolayı yapılacağını ileri sürdü.

Bunun üzerine kalkış hazırlığı yapan uçak apronda güvenli alana çekilerek yolcular tahliye edildi ve arama başlatıldı. Yaklaşık 4.5 saat süren aramalardan sonra TK 7005 sefer sayısı Anadolu Jet uçağı saat 4.50'de, 58 yolcusuyla Ankara'ya gitmek üzere havalandı.

Polis, asılsız ihbarın Bornova'da ankesörlü telefondan yapıldığı saptandı ve ardından ankesörlü telefonun kulübesinin bulunduğu bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Ancak ihbarcı henüz bulunamadı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

MKE'den 450'den fazla ağır silah sistemi teslimatı

Haber Ara