Dolar

42,8025

Euro

50,6426

Altın

6.165,10

Bist

11.340,10

Adıyaman'da sırt çantalı şüpheli şahıs polisi alarma geçirdi

Adıyaman'da sırt çantalı şüpheli bir şahıs polis ekiplerini alarma geçirdi. Çantası didik didik aranan ve GBT'si sorgulanan şahsın her hangi bir olumsuzluğuyla karşılaşılmadı. Şahıs yapılan incelemelerin ardından serbest bırakıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-04 12:51:46

Adıyaman'da sırt çantalı şüpheli şahıs polisi alarma geçirdi

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Valiliği yan tarafında bir süre bekleme yapan daha sonra Adıyaman Belediyesi istikametine doğru giden sırt çantalı şüpheli bir şahsın olduğu ihbarını alan polis ekipleri kısa sürede harekete geçti.

İHBAR EDİLDİ

İhbar edilen şahıs Adıyaman Belediyesi civarında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Yunus polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs kontrollü bir şekilde incelendi. Çantası didik didik aranan ve GBT'si sorgulanan şahsın her hangi bir olumsuzluğuyla karşılaşılmadı. Şahıs yapılan incelemelerin ardından serbest bırakıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Topkapı Sarayı'ndaki 'Mabeyn Yolu Çini Sanat Galerisi' ziyarete açıldı

Haber Ara