Dolar

44,4564

Euro

51,3574

Altın

6.336,32

Bist

12.727,06

Adana'da sahte içki operasyonu

Adana'da bir sahte içki imalathanesinde 3 bin 420 şişe ve bidonlara doldurulmuş halde 4 bin 740 litre kaçak içki ele geçirildi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-10 10:40:37

Adana'da sahte içki operasyonu

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde inşaat halindeki bir deponun kaçak içki imalathanesi olarak kullanıldığını tespit etti.

Tarım alanlarının bulunduğu bölgede yer alan imalathaneye operasyon düzenleyen polis, kolilerde, satışa hazır şekilde 3 bin 420 şişe sahte içki ele geçirdi.

Söz konusu yerde yapılan aramalarda, 3 bin 420 adet şişelenmiş, yaklaşık 4 bin 740 litresi şişelenmek için bekletilen kaçak içki ile 2 bin 700 boş şişe, 15 bin 230 kapak ve farklı markalara ait 50 bin etiket bulundu.

İmalathanede, kaçak içkinin, şişelere hortumlarla dolum yapıldığı tespit edildi. Ekipler, imalathanedeki iki kişiyi sorgulamak üzere gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü. 

Bu arada, iki ayrı kaçakçılık operasyonunda da gümrük kaçağı 25 bin 500 paket sigara ile 58 cep telefonu ele geçirildi. Kaçak sigara operasyonunda, 6 zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Uyuşturucu operasyonunda 6 ünlü serbest

Haber Ara