Dolar

32,5723

Euro

34,9777

Altın

2.460,03

Bist

9.887,87

Vaka sayısı artan ve azalan iller hangileri ?

Vaka sayısı artan ve azalan iller hangileri ? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi twitter hesabından illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı. Son paylaştığı verilere göre vaka sayısı en çok artan iller Kırklareli, Çanakkale, Bayburt, İstanbul ve Tekirdağ oldu. Hangi illerde vaka sayısı arttı, hangi illerde vaka sayısı azaldı? Hangi illerde vaka sayısı en az işte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-14 16:03:18

Vaka sayısı artan ve azalan iller hangileri ?

Vaka sayısı artan ve azalan iller hangileri ? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi twitter hesabından illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı. Son paylaştığı verilere göre vaka sayısı en çok artan iller  Kırklareli, Çanakkale, Bayburt, İstanbul ve Tekirdağ oldu. Hangi illerde vaka sayısı arttı, hangi illerde vaka sayısı azaldı? Hangi illerde vaka sayısı en az işte detaylar...  Vaka sayısı artan ve azalan iller hangileri ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca artan ve azalan vaka sayıları için "100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısında en çok artış Kırklareli, Çanakkale, Bayburt, İstanbul ve Tekirdağ'da oldu. Samsun ve Ardahan'da ise azalış gerçekleşti. Yeni kararlara tam uyumla vaka sayılarını azaltmak elimizde." sözlerinin yer aldığı twete paylaştı.

Vaka sayısı en çok artan iller

geçen haftaya göre 100 binde vaka sayısı en çok artan iller +

  Vaka sayısı en çok azalan iller

geçen haftaya göre 100 binde vaka saısı azalan iller +

 

Haber Ara