Dolar

32,5816

Euro

35,0157

Altın

2.461,25

Bist

9.906,49

Uyanış Büyük Selçuklu FOX TV'yi şaşkına çevirdi

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Uyanış Büyük Selçuk, 13. bölümü ile 21 Aralık akşamı seyirci ile buluştu. TRT1 serisi AB ve ABC1 gruplarında birinci sırayı kaybetmedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-23 10:07:07

Uyanış Büyük Selçuklu FOX TV'yi şaşkına çevirdi

Dizi sosyal medya kanalı Twitter'da uzun süre TT listesinde kaldı. Peki Pazartesi günkü reyting sonuçlarına ne oldu? Dizinin 13. bölümünde neler yaşandı? Seyirci yapımı büyük bir heyecanla izledi.

Şah'la yüzleşen Sencer, bir an bile geri adım atmadı.

Melikşah'ın emrine rağmen, Tapar'la bile savaşarak Arslantaş'ı kaçırıp koruyan Sencer, tüm söylenenlere karşı çıktı ve hem Arslantaş'ı aklamak hem de Başdai'yi ele geçirmek için kendi planını hayata geçirdi. Finalde Melikşah'ın tokatı, Sultan Melikşah'a karşı haklarını savunan Sencer'in ağır sözleri karşısında ekrana gelenleri şok etti. Babası yakın olsa bile babasına özlem duyan Sencer'in bu babanın tokatına nasıl tepki vereceği ve oğlu olduğunu bilmeyen Sencer için Melikşah'ın nasıl bir karar vereceği merakla beklenecek.

Bölümde saraydaki gerginlik bir an olsun azalmadı. Arslantaş tarafından yaralanan Nizamülmülk'ün kurtarılması için Turna Hatun'dan yardım aldı. Turna'nın Kandille hakkındaki gerçeği keşfettiğini ve Elçin ile Gevher'in kendisini her geçen gün daha da tehdit ettiğini öğrenen Terken'ın planı, ekrandakileri şaşırttı. Terken, Turna Hatun'un Nizamülmülk için hazırladığı ilaçlardan birine zehirli karışımı gizlice katarak Turna Hatun'u hayati tehlikeye attı. Nizamülmülk'ün yaşayıp yaşamayacağı bir soru işareti oluştururken, Turna Hatun'un bu zor durumdan nasıl arındırılacağı heyecan yarattı.


1. sırada “Uyanış Büyük Selçuklu”, 2. sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 3. sırada “Yasak Elma” yer aldı.

uyanis-buyuk-selcukluda-olmaz-denilen-sey-oldu-fox-tv-sok-oldu-d03a6b
uyanis-buyuk-selcukluda-olmaz-denilen-sey-oldu-fox-tv-sok-oldu-0f0c07

Haber Ara