Dolar

32,5804

Euro

34,9943

Altın

2.457,59

Bist

9.770,47

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, Nihat Hatipoğlu'na ne sordu?

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, ATV'de ramazan programı yapan ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına video göndererek, İsra suresiyle ilgili bir soru yöneltti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-05 12:24:33

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, Nihat Hatipoğlu'na ne sordu?

Ramazan ayı süresince ATV ekranında izleyiciyle buluşan ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kendisine gelen soruları da canlı yayında yanıtlıyor. Hatipoğlu'na soru yönelten isimlerden biri de şarkıcı Ebru Polat oldu.

Corona virüs salgını nedeniyle alışık olduğumuzun dışında bir ramazan programı sürdüren Nihat Hatipoğlu, programına seyirci alamıyor ancak onlardan gelen videolu soruları yanıtlıyor.

Nihat Hatipoğlu'na soru yollayan isimlerden biri de Ebru Polat oldu. Peki ünlü şarkıcı, Hatipoğlu'na ne sordu? İşte detaylar...

Ebru Polat, "Hayırlı ramazanlar hocam. İsra suresi 13. ayette 'Biz her insanın kaderini boynuna doladık' der. Çok sevdiğim bu ayetin tercümesi doğru mu? İyi günler" ifadelerini kullandı.

Nihat Hatipoğlu'nun programlarını sürekli takip eden 36 yaşındaki şarkıcı, yayına bağlanmadan önce Instagram hesabından "Hocam seni seviyoruz. Üzgün olma. Geçen yılki gülen yüzünü istiyoruz hep" paylaşımını yaptı.

Ekran Resmi 2020-05-05 12.21.17

Ebru Polat'ın sorusunu çok beğenen Hatipoğlu, sosyal medyada kendisi hakkında yaptığı paylaşıma da değindi. Bu süreçte yüzünün neden gülmediğini anlatan Hatipoğlu "Hastalık var, ölenler var. Bu sezon biraz daha burukluk var. Tolere etmeye çalışıyoruz bizi bağışlayın, şartlar böyle" dedi.

Nihat Hatipoğlu'nun programına bağlandığı anları Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, "İman ile paranın kimse olduğunu hiçbir zaman bilemezsiniz" dedi.

Haber Ara