Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ülkenin kalkınmaması için hainlerin ittifakı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-23 17:17:50

Ülkenin kalkınmaması için hainlerin ittifakı

Ülkenin kalkınmaması için hainlerin ittifakı

Rahmeti ve bereketi bol olan Ramazan-ı Şerif ayının tüm İslam âlemine ve insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ederim. Bu ayı fırsat bilerek sadece Allah'a kullukla beraberibadet etmeli ve işlediğimiz tüm günahlardan tövbe etmeliyiz.

Son yıllarda Ramazan ayları hep hüzünlü ve burukgeçmeye başladı. İslam coğrafyasında baş gösteren şiddet ve terör eylemlerinden dolayı hemen her gün katliam ve vahşet haberleriyle irkiliyoruz. Şeytanı güçler tüm İslam dünyasını kaosa sürükleyip enerji ve madenlere sahip olmanın peşindedir.

Arap Baharı olarak başlayan Ortadoğu coğrafyasındaki diktatörlere ve zalimlere başkaldırıyerini emperyalistlerin oyuncağıhaline gelen teröristlere bırakıldı. Mantar biter gibi İslam coğrafyasında şimdiye kadar hiç görülmeyen vahşiörgütler türedi. Yaptıkları katliamlar hepimizi dehşete düşürdü / düşürüyor.

Tunus ve Mısır gibi ülkelerde yapılan seçimlerde halkın doğrudan iştirak etmesi sonucunda kurulan hükümetlere tahammül gösteremeyen Siyonist destekli emperyalistler, Mısır'da Sisi denilen bir kuklayıiş başına getirdi. Ülkenin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye idam cezası verdirip efendilerine şirin gözükmeye çalışıyor.

Tunus çalkantılı dönemi atlatmaya çalışıyor. Ülkenin aydınları emperyalistlerin yapmak istediklerini yakından gördükleri için sağcı, solcu, liberal ve milliyetçi gruplar birçok ortak noktada birleşerek ülkelerindeki istikrarın bozulmaması için el birliğiyle gayret gösteriyor.

İslam ülkeleri arasında son zamanlarda en başarılı ve istikrarlı bir şekilde kalkınmaya çalışan ülkemizi eski karanlık ve kaos ortamına döndürmek için bütün şeytanı güçlerin el birliği yaptığını gördük. Kimi papazlardini kisveye büründü, kimisi vatansever numaraları yaptı, kimisi açıkça vatan hainliği yaparak bir seçimi daha geride bıraktık.

Kürt ırkçılığı yapanlarla Türk ırkçılığı yapanlar aynı noktada buluştu. Atatürkçü ve ulusalcı grupların FETÖ örgütünden nefret etmesine rağmen kol kola, el ele verdiklerini şaşkınlık içinde izledik. Hemen hepsinin ortak teması ilk kez halk tarafından seçilen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 13 yıl boyunca iktidarda bulunan Ak Parti hükümetlerinin yapmış olduğu büyük yatırımları durdurmak.

Bir siyasi partinin rakip olarak gördüğü diğer siyasi partileri eleştirmesi, politikalarını beğenmemesi gayet anlaşılır bir durumdur. Ancak ülkemizde maalesef nefret ve düşmanca siyasi linç yapılıyor. Yapılan işlerin, projelerin ve kalkınmanın önü kesilmek isteniyor. Problem de burada başlıyor. Yapılan ve yapılacak olan yollardan, havalimanlarından, köprülerden, barajlardan ve raylı ulaşım sisteminden tüm halkımız, hatta komşu devletler dahi yararlanacak. Bu ülkede siyaset yapan ve bu ülkenin ekmeğini, suyunu içen neden bu faydalı projelerin durdurulmasını ister?

Ak Partinin hükümet olmamasına soytarılar neden sevindi?

Almanya, İngiltere, ABD, Siyonist İsrail, Fransa, İran ve bazı Ortadoğu ülkeleri bu projelerin hayata geçirilmesini istemiyor. Onları anlarım. Her devlet kendi çıkarını ve maslahatını düşünür. Peki,bizdeki hainler ve işbirlikçi soytarılar neden kendi halkının ve devletinin çıkarını değil de emperyalistlerin çıkarını düşünüyor? Yazıklar ve yuh olsun!

Haşhaşı paralel yapı denilen FETÖ terör örgütü,Kürt ırkçısı, bebek katılı PKK terör örgütüyle ortak hareket etti. Her iki şer grubunülkedeki kalkınma ve yatırımlar dursun diye denemedikleri ve girmedikleri renk kalmadı. Bir şekilde Kürt halkınınım bir kısmını yanlarına çekerek işlemiş oldukları tüm katliam ve hırsızlığa ortakettiler. Oysa bu gruplar Kürt halkını katletti ve ötekileştirdi. Buna rağmen bazı seçmenlerin cellatlarıyla birlik olmayı seçmeleri anlaşılır gibi değil.

Her seçimin kazananı ve kaybedeni olur. Bu aslında benim gibi insanlar için çok da önemli değil. Ancak burada ülkemiz ve insanımız kaybetti. Irkçılar ve teröristler kazandı. Siyonist ve emperyalist kesim adeta bayram etti. Onların sevinmesine bizler ortak oluyorsak ya onlarda ya da bizde bir sorun var demektir. Müslümanlardan toplanan paraları Yahudi, Budist ve Hristiyanlara hoyratça harcayan Haşhaşı soytarılarının arkasındaki şer odakları kazandı. Ben ona üzülüyorum. Ülkede huzur ve kalkınma gidecek diye üzüldüm.

Benim gibi insanların parti ve gruplarla işi olmaz. Biz ancak özgürlük, kalkınma, refah, huzur, güzellik ve kardeşlik olmasını isteriz. Ancak bazı omurgasız kişilerin iktidar partisinden nemalandığını biliyoruz, duyuyoruz. Ben onları birer vampir olarak görüyorum. Çıkar gruplarıyakında kurulma ihtimali olan koalisyon saflarına geçebilir. Bu insanlar çıkar uğruna her kılığa girerler. Atatürkçü, Ulusalcı, Solcu, Kürtçü, Türkçü hatta türkücü dahi olabilirler.

Bu ülkenin kaynaklarını Batılı emperyalistlere peşkeş çekerek yıllarca iktidarda kalan çıkar grupları faiz, repo veya entrikalı yollarla çıkar elde edemediklerinden ülkeyi IMF'den kurtaran hükümete düşman kesildiler. Ne pahasına olursa olsun bu hükümetten kurtulmanın yollarını aradılar. Kendilerinin “sıfatını” bu kez iş yapan, çalışan hükümet için kullandılar. FETÖ grubu dahi iş yapan kişilere “Hırsız” demeye başladı. Oysa kendilerinin çalmasına engel olduklarıiçin bu iftirayı attılar. Ancak algı yöntemiyle bu yalan söylemi halkın aklına sokmayı başardılar.

Ülke kuruluşundan bu yana modern ve insancıl bir yönetime ilk kez karşılaştı. Hastaneler, alt ve üst yapılarlaekonomi bu dönemde en iyi seviyeye geldi. Buna rağmen halkın bir kısmı yapılanları unuttu. Gerçek anlamda hırsızlık olmuş olsaydı bunca yapılan hizmetler yapılabilir miydi ? Şimdiye kadar iktidar olan sağcı ve solcu iktidarlar neden hiçbir şey yapmadı? Hem hizmet üretmediler he de ülkenin borcu milyarlara ulaştı. Hırsızlıkla(!)eleştirilen hükümet IMF'ye olan borçla birlikte, işçilere ödenmemiş nemalar ve diğer tüm borçları ödedi.Üstüne milyarlarca yatırım yaptı ve hazineyidoldurdu. Hırsızlık olmuş olsaydı bu yapılanlar olabilir miydi?İnsaflı olmak lazım.

Aç kurtlar koalisyon için bekliyor

Art niyetli insanlar Hükümet içine sızmış veya hükümetteki akrabaları vasıtasıyla bazı usulsüz işler yapmış olabilir. Ancak hükümetin baş kadrosu eskisiyasiler gibi “talan” etmek için değil “imar”etmek için bu yola çıktıkları biliniyor. Hata,yanlış yapanlara kimse arka çıkmıyor. Onların vebaline ortak olmak kimseye yarar getirmez. Ancak bir kaç soytarıbahane edilerek ülkenin birliği ve dirliği bozulmaz ki! Suçlu olan cezasını çeksin.

Koalisyon olduğunu bir düşünelim. CHP yıllardan beri aç kurt gibi bekliyor. Devlet birimlerine sahte Atatürkçü, rüşvetçi ve tembel adamlarını yerleştirmediklerinden devlet kaynaklarını hortumlayamadılar. “Şimdi hazine dolmuşken koalisyon ortağı olmanın tam zamanı” diye düşünüyorlar. MHP'de ayni CHP gibi ellerini ovuşturmuş“hangi bakanlık daha kârlı, hangisine daha fazla adam yerleştiririz” onun hesabını yapıyor.

PKK terör örgütünün devamı olarak görünen ırkçı ve faşist görünümlü HDP ise hiçbir zaman muhatap olarak alınmayacağını biliyor. Ama bu karmaşık ortamdan faydalanıp bir şekilde bakanlık elde edecek olurlarsa o zaman kafalarındaki ırkçı ve gerici Kürdistan'ı kurmanın hayaline bir adım daha yaklaşmış olurlar.

Her üç gurububir araya getirmek isteyen üst akıl hedefine ulaşmak için ülkenin tüm varlıklarının talan edilmesine karşılık bu birlikteliğe ancak izin verir. Belki bir bakan kalkar ülke ve millet için hayırlı bir iş yapmaya kalkarsa o zaman bin bir türlü iftira veya kasetkepazeliğiyle onu itibarsızlaştıracaklar. Ülkemiz düşmanlarıkalkınmamızı ve tam bağımsız olmamızı istemiyor. Devamlı kendine borçlu ve bağımlı bir konumda görmek istiyor. Halklar arasında iç savaş ve çatışmanın olmasını, Alevi, Kürt veya başka etnik grupların devamlı halkla ve devletle çatışma halinde olmasını istiyorlar.

Görünürdeki siyasi liderler dışmihraklarınkontrolünde olduğu gözüküyor. Bu ülke için siyaset yapacak liderlere ve siyasi partilere ihtiyaç vardır. Solcu veya sağcı olmasından ziyade ülkesine ve milletine hizmet edecek olan her görüş saygılıdır. Ama hainlere ve işbirlikçi soytarılaraasla saygı gösterilmez aksinelanetlenir.

Bu millete hainlik edenler er veya geç hak ettiği cezayı almıştır. Oysa bizim düşmanlığa değil dostluğa ve kardeşliğe ihtiyacımız var.

twitter.com/aslanbalci1

Haber Ara