Dolar

32,5555

Euro

34,9598

Altın

2.459,04

Bist

9.885,69

Üçüncü köprü açılıyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bu ayın sonunda hizmete açılıyor. Köprünün yapım aşaması ise uzun ve zorlu bir süreçten geçti. Bu zorlu süreç İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin televizyonu İstanbul 1 TV tarafından görüntülendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-11 23:05:21

Üçüncü köprü açılıyor

İstanbul'da hayata geçirilen mega projeleri mercek altına alan “Harika Projeler” programında Üçüncü Köprü inşaatı detayıyla ele alındı. Sunuculuğunu Harika Balay'ın yaptığı programda köprüye daha ilk tabliyeler yerleştirilirken o anlar kaydedildi. Zorlu montaj işlemi, sahada işçi ve mühendislerin yorucu mesaisi programda her detayıyla anlatıldı. Dünyanın sayılı köprüleri arasına girecek projede şantiyede tehlikeli bölgelerde çekim yapıldı. Köprü inşaatının zorlu sürecinin anlatıldığı bu ilgi çekici bölüm yarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin televizyonu İstanbul 1 TV ( www.istanbul1.tv) ekranlarında yayınlanacak.

Programın tekrarını youtube ve ibbtube ile İstanbul 1 TV, Medya AŞ, İstanbul Ajansı sosyal medya hesaplarından ( facebook, twitter) izleyebilirsiniz. Programla ilgili en özel görüntülere İstanbul Ajansı internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Haber Ara