Dolar

32,3648

Euro

34,7174

Altın

2.400,04

Bist

10.176,74

Tubidy Youtube Mp3 dönüştürücü

Tubidy Mp3 dönüştürücü ile Youtube Mp3 formatlarını istediğiniz şekilde dönüştürebilirsiniz.Dünya üzerinde herkes tarafından tercih edilen Youtube Mp3 dönüştürücü uygulaması olan Tubidy ile ilgili merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Tubidy Youtube Mp3 dönüştürücü hakkında bilmeniz gerekenler...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-28 14:50:04

Tubidy Youtube Mp3 dönüştürücü

Tubidy, son zamanlarda dünya üzerinde pek çok insan tarafından en çok tercih edilen  uygulamalar arasında yer almayı başardı. Kullanımının kolay olmadı nedeniyle tercih edilen Tubidy ile Youtube Mp3 dönüştürücü özelliğinden faydalanabilirsiniz. 

TUBİDY KULLANMANIN SAĞLADIĞI KOLAYLIKLAR

İOS ya da Android telefonunuza ücretsiz şekilde yükleyebileceğiniz Tubidy ile Youtube Mp3 dönüştürme işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tubidy sayesinde Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda kullanmak için yapmanız gerekenler ise çoık basit. Tubidy ile Youtube üzerinden istediğiniz bir videoyu farklı formatlar ile kullanmak için Tubidy uygulamasını telefonunza indirmeniz gerekmetedir. Telefonunuza uygulamayı yükledikten sonra Tubidy ile seçtiğiniz bir videoyu dilediğiniz farklı formata çevirebilir ve indirebilirsiniz.

TUBİDY UYGULAMASI İÇİN GEREKLİ OLAN LİNK

http://tubidy.mobi/  bu link sayesinde Tubidy uygulamasına erişebilirsiniz.

İSTEDİĞİNİZ HER MÜZİĞE ULAŞIN

Tubidy, Youtube içerisindeki tüm müzikleri bünyesinde barındırmaktadır. Tubidy aynı zamanda kullanıcısının istediği her müziği rahatlıkla indirme fırsatı da sunmaktadır. Bu nedenle diğer uygulamalar arasında ön plana çıkmaktadır. 

YENİ MÜZİKLER SİSTEMDE YER ALABİLİYOR

Tubidy sahip olduğu alt yapı sistemi sayesinde servise en yeni müzikler ve popüler şarkılar hemen yüklenebiliyor. Bu da demek oluyor ki tüm sanatçılara ait hem eski hem de yeni tüm albümlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz...

UYGULAMA ÜCRETSİZ

Tubidy mobil ile ücretsiz müzik indirebilir aynı zamanda Mp3 indirerek kendi müzik listenizi oluşturma fırsatı da yakalayabilirsiniz.

TELEFON YA DA TABLET

Tubidy mobil uygulaması ile telefon ve tabletlerinize istediğiniz müziği indirme şansına sahip olabilirsiniz. İstediğiniz müziği Youtube ya da izlesene.com adresinden videoyu mp3 formatında telefonunuza indirebiliyorsunuz.

TUBİDY KULLANICISINA GÜVEN SUNUYOR

İnternet üzerinde farklı türde pek çok Mp3 indirmek için seçenekler bulunabiliyor. Ancak bu seçeneklerin çoğu güvenirlilik açısından tartışılabiliyor. İnternet üzerinden istediğiniz müziği Mp3 olarak hem bilgisayarınız hem de cep telefonunuzdan takip edebilmeniz için Tubidy'den faydalanabilirsiniz. Tubidy aynı zamanda dünya genelinde pek çok insan tarafından da kullanılıyor.

TUBİDY SİTESİNDE NELER YAPILABİLİR?

Tubidy ile istediğiniz müziği ya da Mp3 ü dinleyebilir ve tercih ettiğiniz videoyu istediğiniz formatta ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bunun için öncelikle
 Tubidy sitesine "Sign up for an account" kısmından üye olmanız gerekmektedir. Üye işlemlerinin ardından siteye kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapabilir, en üstteki "search" kısmına hangi şarkıyı, mp3 ü indirmek istiyorsanız onu yazabilirsiniz.

Çıkan sonuçlardan herhangi birinin üzerini tıkladığınızda size birçok formatta beğendiğiniz şarkıyı, mp3 ü, videoyu indirmek için alt alta alternatifler sunuyor. buradan istediğiniz formatı tıklayarak müzik indirme işlemini tamamlıyorsunuz.

Haber Ara