Dolar

44,6144

Euro

52,4639

Altın

6.812,73

Bist

14.073,79

Telefon fiyatlarına zam yolda!

İnternet üzerinden radyo ve TV yayınlarını alabilen cihazlar yüzde 6 oran üzerinden TRT bandrolü uygulamasına tabi olacak.

11 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-28 16:28:11

Telefon fiyatlarına zam yolda!

İnternet üzerinden radyo ve TV yayınlarını alabilen cihazlar yüzde 6 oran üzerinden TRT bandrolü uygulamasına tabi olacak. Bu durumun cihaz fiyatlarını artırması bekleniyor.

İHA'nın haberine göre; Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, "internet bağlantısı vasıtasıyla doğrudan veya herhangi bir yazılım veya donanım ilavesiyle radyo ve TV yayınlarını" alabilen cihazlar yüzde 6 oran üzerinden TRT bandrolü uygulamasına tabi olacak. Buna göre, daha önce bandrol uygulamasına tabi olmayan, alıcısı olsun olmasın internete bağlanan cep telefonları yüzde 6 ve 7 oranında, tablet ve bilgisayarlar da yüzde 2 ve 3 oranında TRT bandrolü uygulamasına tabi tutulacak.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Medipol'den ameliyatsız parkinson tedavisi

Haber Ara