Dolar

32,2829

Euro

34,7861

Altın

2.405,40

Bist

10.233,79

Samsung’dan sorun çözmek için uygulama

Samsung, mobil sorunları çözebilmek için Samsung + uygulamasını duyurdu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-01 12:41:41

Samsung’dan sorun çözmek için uygulama

Shiftdelete'de yer alan habere göre: Samsung, mobil sorunları çözebilmek için Samsung + uygulamasını duyurdu. Bu uygulama ile birlikte kullanıcılar kendi sorunlarını teknik servise gitmeden halledebilecek.

Samsung, mobil cihazlarına uyumlu olarak getireceği, cihaz uygulamaları konusunda bir tamir çözümü sunacak uygulamasını duyurdu. Güney Koreli Teknoloji Şirketi, “Samsung +” çözümüyle kullanıcıların cihaz ve uygulamalar üzerinde var olan sorunlarına odaklanmayı planlıyor. Samsung + uygulaması ile birlikte müşteri hizmetleri dahil olmak üzere, kullanıcıların karşılaştıkları sorunlarda yardımcı olacak firma, artık teknik servise ihtiyaç duyulmayacağını söylüyor.

TEKNİK SERVİS OLMADAN SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Cihaz ile herhangi bir problemi olan kullanıcılar, teknik servis yoluna başvurmadan uygulama beraberinde sorunlarını çözecekler.

Samsung'un Yardımcı özelliği ayrıca, müşteri gizliliğini ön planda tutacak. Kullanıcı, tercihe bağlı olarak müşteri temsilcileri ile kuracağı görüntülü sohbette kimliğini gizleyebilecek.

Phone Dog'taki habere göre uygulama, şimdilik yalnızca Samsung'un son amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarına uyumlu olarak gelecek.

 

Haber Ara