Dolar

32,4133

Euro

34,8019

Altın

2.421,94

Bist

10.045,74

En iyi telefon Galaxy S7

Yapılan incelemeler sonucunda Samsung Galaxy S7 her geçen gün değerini gittikçe arttırıyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-03-28 10:20:02

En iyi telefon Galaxy S7

Vetekonoloji'de yer alan habere göre: Samsung Galaxy S7 için yapılan değerlendirmelerde telefon Samsung'un bugüne kadar yaptığı en iyi telefon olarak ifade edilirken bu konuda yeni bir gelişme daha yaşandı. Consumer Reports, adlı Amerika'nın aylık dergisi tarafından yapılan değerlendirmede Samsung Galaxy S7 için övgü dolu sözler söylendi. Samsung tarafından bugüne kadar yapılan en iyi telefon olmasının yanında şu anda dünyada kullanılan akıllı telefonların en iyisi olarak ifade edilen Samsung Galaxy S7 bu değerlendirme ile birlikte ününe ün katmayı başardı.

KISA SÜREDE UZMANLARI ETKİLEDİ!

Samsung Galaxy S7 ile yapılan incelemelerde cihazın yüksek performans sunmasının yanı sıra görüntü açısından da son derece kaliteli bir deneyim sunması kullanıcıları ve uzmanları etkiliyor.

Samsung tarafından piyasaya sunulmasının ardından özellikle Apple'ın son sürümü iPhone 6S ile karşılaştırmaları yapılan telefon dünyanın en iyisi olarak ifade edilirken Samsung'un da Apple'a karşı üstünlük kurduğunu gösteriyor.

APPLE‘IN SON ÜRÜNÜNÜ GERİDE BIRAKTI

İki firma arasında yaşanan tatlı rekabette Apple son olarak iPhone SE modelini dağıtarak satışa sundu. Fakat gerek özellik gerek tasarım noktasında Apple'ın son ürünü Samsung'un son modeline göre oldukça geride kalmış durumda.

DÜNYANIN EN İYİSİ!

Dünyanın en iyisi olarak lanse edilen Samsung Galaxy S7 Samsun için yeni bir dönemi başlatırken bundan sonra Samsung tarafından üretilecek telefon markaları için de markaya bir misyon yüklemiş durumda.

 

Haber Ara