Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Dünyanın en zengin adamı olma unvanını kaybetmek üzere

Dünyanın önde gelen teknoloji devinin kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı unvanını kaybetmek üzere. E-ticarette dünya devi olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un, yaptığı yatırımlar ve istikrarlı büyüme rakamları dünyanın en zengin adamı olma unvanını kazandıracak gibi görünüyor.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-20 18:36:31

Dünyanın en zengin adamı olma unvanını kaybetmek üzere

Serveti ile dudak uçuklatan Bill Gates, dünyanın en zengin insanı unvanını uzun yıllardır elinde bulundurmayı başarıyor. Kurucusu olduğu Microsoft teknoloji şirketi ile elde ettiği servet sayesinde bu günlere gelen Bill Gates, servetini her dönem istikrarlı bir şekilde büyütmeye de devam ediyor.

Lakin son dönemde ciddi satış rakamlarına ulaşan Apple, Google gibi diğer teknoloji firmaları, büyük servetler elde etmeyi başardı. Göz önünde bulunan bu şirketlerin aksine istikrarlı büyümesini sürdürmeye devam eden e-ticaret devi Amazon'un CEO'su olan Jeff Bezos, Bill Gates'in servetine yanaşmayı başardı. En son ABD'nin önde gelen gıda üreticisi Whole Foods'u satın almasıyla servetini biraz daha büyüten Jeff Bezos yakın zaman da aradaki farkı kapatarak Bill Gates'in servetini geçecek gibi görünüyor.

Haber Ara