Dolar

32,4612

Euro

34,7874

Altın

2.428,32

Bist

10.082,77

Beşiktaş Boluspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş Boluspor maçı ile bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geliyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-27 09:17:16

Beşiktaş Boluspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nun 4. haftasında bu akşam deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Bolu ekibi, daha sonra kara yoluyla İstanbul'a hareket etti.

Boluspor'da Andre Santos, Anco Jansen, Emre Kılınç, Rydell Poepon ile sakatlıkları bulunan Erdi Yokuşlu ve Berat Tosun'un yanı sıra kart cezalısı Mamadou Diarra, İstanbul'a giden kafilede yer almadı.

Beşiktaş Boluspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş ile Boluspor arasında bu akşam Vodafone Arena'da oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak. Beşiktaş Boluspor maçı bu A2 kanalından canlı olarak yayınlanacak

TALISCA VE ARAS İLK ONBİRDE

Beşiktaş Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta maçında Boluspor ile bu akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Takım halinde yapılan ısınam ve strching hareketleri ile başlayan idman pas çalışması ve 5'e 2 ile devam etti.Taktik programın yer aldığı çalışmanın ardından yarım sahada yapılan çift kale maç ile hazırlıkları tamamlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş uzun süren sakatlıklarını atlatan Talisca ve Aras Özbiliz'i Boluspor maçında oynatarak son durumlarını görmesi bekleniyor. Takım idmanlarına çıkmadıkları için Gaziantepspor maçı kadrosuna almadığı iki oyuncuyu Boluspor maçında oynatmayı düşündüğünü belirtmiş ve 'Belki Boluspor maçında oynatabilirim demişti. Beşiktaş ile Boluspor arasında bu akşam akşam Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma 20:30'da başlayacak ve Yaşar Kemal Uğurlu tarafından yönetilecek.

Haber Ara